Blog

A11 Hotel Obaköy 4*

A11 Hotel Obaköy 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Položaj:

Hotel je smješten u regiji Obakoy, 130 km od aerodroma Antalija, 2,5km od centra grada.

Smještaj:

Ukupan broj soba – 184 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe u glavnoj zgradi (22m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Standardne sobe sa krevetom na sprat (22m2, glavna zgrada, spavaća sa franuskim krevetom + krevet na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax), Anex standardne sobe (22m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na rasklapanje, kupatilo, max.2+1pax), Anex porodične sobe (38m2, anex zgrada, dvije spavaće sa kliznim vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, mini bar (flaša vode po dolasku), sef (naplaćuje se), mramorni pod, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi (naplaćuje se), balkon.

Usluga:

All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač, čaj i kafa, večera, ponoćna supa, sladoled pored bazena u određeno vrijeme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:0 0 do 23:00h, bar na plaži od 10:30 do 17:00h sa sokovima i pivom. U cijenu nije uključeno – uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled, nakon 23:00h se ne služe alkoholna pića.

Sadržaj:

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju, bar pored bazena i na plaži. Posebno se naplaćuje – doktor po zahtjevu, šoping centar, rent a car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža: 

Hotelska privatna plaža, šljunak, 50m od hotela. Između hotela i plaže je cesta. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tri vodena tobogana, fitnes room, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuje – Tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar i sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena, show program uveče. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina.

Napomena:

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email