Blog

Adam & Eve 5* (16+)

Adam & Eve 5* (16+)

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel je smješten u regiji Belek, 35km od aerodroma i 45km od centra Antalije.

  • Usluga

Ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna užina, mini bar koji se obnavlja svakodnevno, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled tokom ručka i večere, dijetalni bife. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi ( osim na doručku), A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i uz nadoplatu, posluga u sobu, maxi bar u sobama, Heaven moon – VIP koncept za parove koji su na medenom mjesecu, Lounged In Disko klub i Show centar, specijalne rođendanske torte i cvijeće, room service 24h.

  • Sadržaj

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Arrigato (japanska kuhinja), Sark–I (turska kuhinja), Mezes (morska hrana), Steakhouse restoran, Basillico (italijanski restoran, Eros (restoran za parove - afrodizijak), Blind restoran (večeranje u tami). Barovi oko cijelog kompleksa hotela, disko i noćni bar. Posluga u sobi 24h se posebno plaća. Dodatno se naplaćuje: doktor, rent-a-car, usluge vešeraj (pranje, sušenje, peglanje), šoping centar, frizer, telefon, fax, internet kutak. Wi-Fi u cijelom hotelu (low speed) je besplatan.

  • Plaža

Hotel posjeduje privatnu pjeskovitu plažu sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Paviljoni na doku i na plaži se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.

  • Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni, 4 tobogana, fitness centar, teniski tereni, squash, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, mini football, odbojka su besplatni. Sve ostale sportske aktivnosti kao što su: sportovi na vodi, kuglanje, parasailing, wakeboard, časovi ronjenja, simulacija golfa, paint ball, časovi tenisa i rasvjeta teniskih terena, SPA & Wellness centar se posebno plaćaju. Hotel ima poseban zabavni koncept, sa izvanrednim turskim i svjetskim DJ - evima, specijalni događaji i zabave. Specijalni programi tokom cijele sedmice.

https://www.adamevehotel.com/EN

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email