Blog

Pickalbatros Aqua Park Resort – Hurghada

Pickalbatros Aqua Park Resort – Hurghada

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

7 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada ( cca 15 minuta vožnje) i 15km od centra ( cca 20 minuta vožnje).

  • Usluga

All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( 22.00 do 00.00 sati), Snack tokom dana ( Food Court u hotelu Aqua Blu i Red Sky Bar u Beach Albatros Resort hotelu), barovi unutar cijelog kompleksa hotela, sladoled i palačinci tokom određenih sati ( Food Court u hotelu Albatros Blu), sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića: sokovi, domaće pivo, kokteli, kafu, čaj i domaće vino služe se u čašama. Piće je All inclusive od 10.00 – 00.00h, a nakon tog vremena piće se dodatno naplaćuje, kutak za čitanje u lobiju. ( Koncept ALL inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje sva flaširana pića, uvozna i premium pića , Nargila bar, sva pića i hrana poslije 24 sata,pića poslije ponoći u Disko klubu ,, Undergrround,, u hotelu Aqua Blu, doktorske usluge, usluga čuvanje djece, telefon, fax, vešeraj i hemijska čistionica, mjenjačnica, taxi servis, Konferencijska sala, internet veće brzine, room service, šoping centar i kompjuterske igrice. WIFI internet konekcija je besplatna u sobama i javnim dijelovima hotela.

  • Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort-u od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide besplatni shuttle bus. Na plaži je mali dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke na plaži i bazenima su besplatni. Peškiri se dobijau uz karticu ( gubljenje kartice se naplačuje).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email