Blog

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 4*

ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Jedan od najboljih hotela iz kategorije četiri zvjezdice u ovoj turističkoj regiji. Udaljen je 80 km od aerodroma u Izmiru i 115 km od aerodroma u Bodrumu. Udaljenost od drevnog grada Efesa je 24 km. Jedna od prednosti je i blizina Kušadasija, jer je centar grada udaljen svega 8 km od hotela, a gradski dolmuši redovno saobraćaju. Izgrađen je 1974, ali je poslednji put renoviran 2015. godine. Hotelski kompleks je smješten u ljepom zelenom vrtu među palmama i voćnjacima na površini od 50.000 m². Izuzetno ljepa, prostrana i dugačka pješčana plaza (165 m) sa postepenim ulaskom u more jedan je od aduta ovog hotela. Plaža je nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži se plaća.

Sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (internacionalni, turski i riblji - u jednom od ovih restorana jedan odlazak besplatno u toku boravka, uz rezervaciju), 2 snek bara, poslastičarnica, 9 barova, WiFi na teritoriji hotela, Tortuga akva park, dva spoljašnja bazena, dječiji bazen, 1 relax bazen (samo za odrasle), pikado, košarka, mini golf, amfiteatar, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, baby club, dečiji klub (4-12 godina), klub za tinejdžere (13-17 godina), animacija, teniski teren (osvjetljenje teniskog terena uz doplatu), badminton, odbojka na pijesku, boćanje, igralište i bilijar.

Plaća se: hrana i piće u akva parku, masaže i tretmani u spa centru, doktor na poziv, frizer, sportovi na vodi i usluga pranja veša.

Usluga:
Ultra All Inclusive.

Usljed manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promjeni način služenja hrane. Umjesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

www.atlantique.com.tr

Napomena:
"Tortuga Water & Theme Park"
Poslednja akvizicija hotela Atlantique Holiday Club, akva park ''Tortuga'', otvoren je 2015. na više od 12.000 m². Za goste hotela ulaz je besplatan, ali se hrana i piće u akva parku plaćaju (voda, čaj, kafa i negazirana pića su besplatni). Jedan veliki bazen, 11 tobogana, dječiji bazeni sa mini toboganima za manju djecu,''ljena rijeka'', bazen sa piratskim brodom i još tobogana. Pored svega navedenog, ovaj zabavni park nudi i kutak sa brzom hranom, a la carte restoran, dječiji klub (uzrast 4-13 godina), teen club sa bioskopom i igraonicom sa video konzolama (uzrast 13-17 godina).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email