Blog

AZUL BEACH RESORT MONTENEGRO 4*, ULCINJ

AZUL BEACH RESORT MONTENEGRO 4*, ULCINJ

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

POLOŽAJ:
Azul Beach Resort Montenegro by Karisma 4* smješten je 5km sjeverno od Ulcinja, na privatnoj pješčanoj plaži u okviru 12km duge Velike plaže u Ulcinju. Hotel se nalazi 495km od Banja Luke i Tuzle, 390km od Sarajeva, 260km od Mostara. Preporučeni putni pravac je Mostar-Ljubinje-Trebinje-Herceg Novi-Ulcinj.

SMJEŠTAJ:
Kompleks raspolaže sa čak 479 moderno uređenih soba i apartmana raspoređenih u nekoliko zgrada.  Svaka soba ima klima uređaj, balkon, SAT/TV, Wifi internet, telefon, radio, ormar za odjeću, ogledalo, aparat za kafu/čaj, mini bar i kupatilo (wc, tuš kabina, fen za kosu, toaletni pribor i peškiri).
Kiwi Studio: soba površine 16m2, sa francuskim ležajem. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i 1 dijete. Ova soba namijenjena je gostima koji svoj odmor provode pretežno na otvorenom.
Kiwi Double Room: soba površine od 19-21m2, sa francuskim ležajem (160x190cm) ili sa 2 odvojena kreveta (90x190cm). Ova soba nema pomoćni krevet, već dijete spava na krevetu sa roditeljima. Maksimalni kapacitet 2 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 1 dijete do 13 godina.
Double Room: soba površine 21m2 sa queen size krevetom i sofom na razvlačenje. Maksimalni kapacitet 3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i 1 dijete.
Garden Lounge Suite: soba površine 34m2 sa queen size krevetom i dvosjedom na razvlačenje koji se nalazi u odvojenom prostoru. Ove sobe imaju opremljenu terasu sa pogledom na park i namijenjene su za ljubitelje prirode koji žele miran odmor. Maksimalni kapacitet  2 odrasle osobe i 2 djece ili 3 odrasle osobe i 1 dijete.
Kiwi Suite: soba površine 42m2 idealan je izbor za porodice ili prijatelje koji putuju zajedno. Sastoji se od dvokrevetne sobe i odvojenog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. Maksimalni kapacitet je 4 odraslih, 3 odraslih i 1 dijete, ili 2 odraslih i 2 djece.
Garden Lounge Junior Suite: soba površine 42m2 sa queen size krevetom i dvosjedom na razvlačenje koji se nalazi u odvojenom prostoru. Ova vrsta soba ima proširenu, opremljenu  terasu  koja će vam omogućiti ugodne momente pod suncem ili u hladu. Maksimalni kapacitet 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete.
Two Bedroom Suite: soba površine 34m2 sa queen size krevetom u jednoj prostoriji, i krevetom na sprat u odvojenoj spavaćoj sobi.  Sve sobe ovog tipa imaju balkon i pogled na park. Namjenjene su porodicama koje su u potrazi za kvalitetnim odmorom sa nizom zabavnih aktivnosti. Maksimalni kapacitet 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Hotel raspolaže sa 122 sobe ovog tipa.
Two Bedroom Family Suite: soba površine 42m2 sa queen size krevetom u jednoj prostoriji, i 2 kreveta na sprat u odvojenoj spavaćoj sobi.  Svaka soba ima svoje kupatilo. Maksimalni kapacitet 5 osoba; 2 odraslih i 4 djece ili 4 odraslih i 2 djece. Hotel raspolaže sa 5 ovakvih soba.
Two Bedroom Swim Up Suite: soba površine 34m2 sa queen size krevetom u jednoj prostoriji, i krevetom na sprat u odvojenoj spavaćoj sobi. Ova soba ima direktan izlaz na bazen. Maksimalni kapacitet 2 odraslih i 2 djece ili 3 odraslih i 1 dijete. Hotel raspolaže sa samo 12 soba ovog tipa.

HOTELSKI SADRŽAJI:
Veliki novootvoreni jedinstveni hotelski kompleks sa 479 soba, sa nizom sadržaja i ultra all inclusive uslugom! Recepcija (24h), 4 restorana, 7 barova, 8 bazena, wifi internet u cijelom kompleksu, animacijski program za odrasle i djecu, dječija igraonica, fitness na otvorenom, parking.

USLUGA:
Ultra all inclusive (3 obroka na bazi švedskog stola) – doručak (od 07.30-10.30h), ručak (12.30h-15.00h) i večera (18.00-21.30h) na bazi švedskog stola u glavnom restoranu; piće dobrodošlice, alkoholna i bezalkoholna pića na nekoliko barova u okviru kompleksa: Sunrise pool bar otvoren je u terminu od 10.00-00.00 (snack, salate i sladoled u terminu 10.00-18.00h), Sunset pool bar (10.00-18.00h), The Lobbyst bar u lobiju (08.00-00h), Pubbazulos bar (20.00-02.00h), Magnolia Lounge bar (10.00-00.00h), Marley Lounge & Beach bar (10.00-18.00h). Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazene i plažu. Uz doplatu: premium pića, room service, baldahini na plaži, usluga pranja i peglanja odjeće, oprema za tenis, masaže.

SPORT I ZABAVA:
Odbojka na plaži, fudbalski teren, teniski tereni, open air gym, 8 bazena od kojih su 3 dječija, Azul teatar sa predstavama uživo... Uz doplatu: motorni sportovi i aqua park na plaži.

PLAŽA:
Privatna, pješčana, smještena na Velikoj plaži, 100m od hotelskog kompleksa. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri uključeni su u cijenu.
Boravišna taksa se plaća na recepciji hotela.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email