Blog

BAIA LARA HOTEL 5*

BAIA LARA HOTEL 5*

Pregled

  • Položaj

Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra grada.

  • Usluga

Ultra all inclusive- švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine tokom dana i kasno uvečer, 24 sata uslugu pića i hrane, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježe cjeđeni sokovi, mini bar koji se dopunjuju dnevno vodom, bezalkoholnim pićima i pivom, sladoled poslijepodne. Koncept ne uključuje: Luksuzna uvozna pića,flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, energetska pića i svježe cjeđene sokove u Spa zoni, room service, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i plačeni avans.

  • Sadržaj

Glavni restoran na bazi švedskog stola ( samoposluživanje), A la Carte restorani: Gulet ( Mediteranska kuhinja) i Taurus-Steak Restoran , barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, vešeraj i usluge hemijskog čiščenja, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, šoping centar i rent-a-car se dodtano naplačuju.WIFI internet konekcija u cijelom hotelu je besplatna. Plaža: Hotelska privatna pjeskovita plaža sa beplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

  • Plaža

Hotelska privatna pjeskovita plaža sa beplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

  • Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua Park, teniski tereni, košarka, gimnastika, odbojka na pijesku, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, Jacuzzi. Uz dodatnu nadoplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene, kuglanje, bilijar, Game room, sve masaže i tretmani u Spa centru. Zabavni programi tokom dana kraj bazena i na plaži, takmićenja, večernji show programi. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana i večeri.

https://baiahotels.com/baialara

  • Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja. NAPOMENA: TOKOM SEZONE HOTEL IMA PRAVO DA IZMJENI SADRŽAJE BEZ OBAVJEŠTAVANJA TREĆEG LICA

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email