Blog

Banyan Tree Tamouda Bay 5*

Banyan Tree Tamouda Bay 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - MAROKO

Maroko je nevjerojatna zemlja otkrića na sjeverozapadu Afrike, potpuno drugačija od ostalih odredišta za odmor na plaži. Arapska boja prisutna je u svakom elementu arhitekture. Udobna klima, slikovite pješčane plaže, izvrsna usluga i raznovrsne rute za razgledavanje zadovoljit će i najiskusnije putnike.

Pregled

Plaža:

Pješčana je, s malim primjesom šljunka. Ima veliku veličinu, savršenu čistoću i dobru infrastrukturu.

Opis:

Luksuzni hotel uz more. Zgrade, sobe i vanjski ukrasi izvedeni su u tradicionalnom marokanskom stilu. Gosti su smješteni u vilama s pogledom na ocean s privatnim bazenima, snažnom klimom i televizorima širokog ekrana. Sobe su ukrašene lučnim otvorima, orijentalnim tkaninama, namještajem i završnom obradom od prirodnih materijala (kamen, drvo, mramor).

Hotel ima SPA centar s masažama i kozmetičkim tretmanima. Tamo se možete opustiti, poboljšati izgled i zdravlje. Teretana, bar usred bazena, kemijsko čišćenje i jacuzzi također rade za goste.

Hotel Banyan Tree Tamouda Bay s privatnom plažom organizira izlete u Chefchouen (Plavi grad) i druga zanimljiva mjesta u zemlji. Gosti se prevoze udobnim vozilima (limuzine marke Mercedes i minibusevi te automobili drugih poznatih marki).

U blizini hotela nalazi se prekrasna uvala. Susjedne plaže idealne su za duge šetnje s kućnim ljubimcima (da, ovdje možete živjeti sa životinjama).

Hrana je ukusna. Osim standardnog jela, gosti se maze jastozima, rakovima, istočnjačkim slatkišima i drugim delicijama.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email