Blog

Bellagio Beach Resort & Spa 4*

Bellagio Beach Resort & Spa 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

BELLAGIO RESORT Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga peterospratna glavna zgrada i nekoliko šesterospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smještajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi, za djecu su aqua park, bazen, igralište.

  • Položaj

Hotel se nalazi 16km od centra Hurgade i 22km od aerodroma.

  • Usluga

All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko A la Carte restorana (besplatno jednom u toku boravka) – Trattoria (talijanska kuhinja), Wazuzu (azijska kuhinja) i Ethno (lokalni specijaliteti). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Chill Bar (za goste 18+), Snack Bar i Happy Moment. Dodatno se plaćaju: svježe cijeđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

  • Plaža

Hotel ima svoju pješčanu 250m dugu plažu sa dokom dužine oko 400m, jedan manji dio je sa koralnim grebenom, a veći dio je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

  • Napomena

Hotel zadržava pravo promjene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promjene koncepta All inclusive i slično, te organizator putovanja za iste promjene ne može snositi odgovornost.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email