Blog

BILEM HIGH CLASS 4* – ANTALIJA

BILEM HIGH CLASS 4* – ANTALIJA

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel se nalazi u Antaliji, 3km od centra, 9km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu punog pansiona na bazi švedskog stola. Smješten je na stijenama iznad mora, a do plaže se dolazi stepenicama.

Položaj:

Hotel Bilem High Class 4* udaljen je 3 km od centra Antalije i 9 km od aerodroma u Antaliji.

Smještaj:

Hotel raspolaže sa 97 smještajnih jedinica. Standard sobe (19-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef, Wi-Fi, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Pun pansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje za doručak, ručak i večeru, čaj, kafa, voda tokom doručka. Pun pansion ne uključuje: Pića tokom ručka i večere, ostalu hranu i pića između obroka, sobnu uslugu, mini bar.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar, snek bar pored bazena i bar na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: prodavnice, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, usluge ljekara, telefon, fax, rent-a-car, sobna usluga. Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim prostorijama.

Plaža: 

Hotel Bilem High Class 4* se nalazi na stijenama iznad mora, do plaže se dolazi stepenicama. Platforma sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen sa dijelom za djecu, fitnes, sauna, tursko kupatilo. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Bilem High Class 4*: masaža, SPA i salon ljepote.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email