Blog

Blue Dreams Resort & SPA 5*

Blue Dreams Resort & SPA 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • PoložajHotel se nalazi u regiji Torba, 15km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.
    • Usluga

    Ultra All Inclusive – švedski sto – izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 A la carte restorana (riblji, italijanski i turski), slastičarna, snack restoran, 5 barova (Coco bar, Dream bar, Lobby bar, Beach bar, Infinity pool bar) i Tea garden. U cijenu su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu, kao i užine u određeno vrijeme. Dodatno se plaćaju: uvozna i premium pića, kvalitetna lokalna vina, flaširana pića, neka pića u Coco baru, A la carte restorani (besplatan je samo riblji restoran jednom uz prethodnu rezervaciju i minimalan boravak od 5 noći), svježe cijeđeni sokovi.

    • Plaža

    Hotel ima privatnu 700m dugu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email