Blog

Boutique Hotel Noemia 4* , Baška Voda

Boutique Hotel Noemia 4* , Baška Voda

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Sa samo 63 moderne sobe i apartmana, vanjskim bazenom i wellness centrom, nekoliko koraka od prekrasne šljunčane plaže i kristalno čistog mora, a u neposrednoj blizini važnih povijesnih i kulturnih znamenitosti, zasigurno će postati omiljeni drugi dom za goste koji će se redovito vraćati.

Hotelska ponuda: 4 kata, dizalo, 63 klimatizirane sobe, recepcija, klimatizirani restoran, vanjska terasa, aperitiv bar, Wellness & Spa (sunčalište, relax zona, finska sauna, masaže i tretmani ljepote), vanjski grijani natkriveni bazen, besplatan wi-fi, dječji krevetić (na upit i ne naplaćuje se), soba za invalide (na upit), parking (ograničen broj mjesta uz doplatu na recepciji 15 € – 113,02 kn); kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Plaža: šljunčana plaža, 170 m od hotela

Sobe: tuš/WC, sat TV, klima uređaj, besplatan wi-fi; dječji krevetić (besplatno uz prethodnu najavu)

Prehrana: noćenje s doručkom, mogućnost doplate za polupansion

Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Popusti:
BESPLATNO za dijete bez ležaja do 3 godine, BESPLATNO za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe u 1/2+1 junior suite, na trećem ležaju u 1/3 SO3 standard, te na trećem i četvrtom osnovnom ležaju u 1/4 standard B; 30% popusta za dijete do 12 godina na osnovnom ležaju u sobi sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobama; 40% popusta za odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2+1 junior suite.
VELIKE OBITELJSKE SOBE (VO): besplatno za 1-2 djece do 12 godina na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, besplatno za treću osobu od 12 godina na pomoćnom ležaju, 50% popusta za odraslu osobu od 12 godina na 4., 5. i 6. ležaju
Doplate: za polupansion 22,56 € / 170 kn po osobi dnevno; doplata za single use na cijenu u dvokrevetnoj sobi 70%.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email