Blog

Can Garden Beach 4*

Can Garden Beach 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel se nalazi u centru Sidea, od aerodroma Antalija udaljen je 65 km.

  • Smještaj

Ukupan broj soba u bungalovima je 208. Bungalov standardna sob (18m2, spavaća soba s francuskim i single krevetom, kupatilo, max. 2 + 1). Sve sobe imaju privatno kupatilo s tuš kabinom, fen, klima-uređaj, telefon, minibar (voda i osvježavajuća pića mijenjaju se svakodnevno), kuhalo, satelitski TV i muzički programi, keramički pod, balkon ili terasa. Sef se dodatno plaća.

  • Usluga

All Inclusive – usluga za doručak, kasni doručak, ručak, podnevna kafa i čaj, večera, kasna užina, lokalna alkoholna I bezalkoholna pića od 10:00-24:00 sata, bar na plaži, sladoled u određenim satima. Uz doplatu: sve vrste uvoznih pića, flaširana i pića u limenci, specijalna vina, A la carte restorani ( uz rezervaciju unaprijed ).

  • Sadržaj

Glavni restoran, barovi na bazenu, bar na plaži, lobi bar, A la carte restorani (turska kuhinja, riblji restoran), wifi internet. Uz doplatu: doctor, telefon, fax, internet, pranje, sušenje i peglanje veša, shopping centar, iznajmljivanje auta.

  • Plaža

Hotelska plaža ispred hotela (pješčana) sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, dva tobogana, fitness soba, sauna, hamam, gimnastika, stoni tenis, dnevni i večernji program, miniclub za djecu I mini disco navečer. Uz doplatu su svi sportovi na vodi i masaža.

  • Napomena

Hotel zadržava pravo promjene u sezoni pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email