Blog

Titanic Palace 5*

Titanic Palace 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

TITANIC PALACE HOTEL 5* - HURGADA - Hotel je udaljen  10 km od  Međunarodnog aerodroma Hurghada i 17 km od centra grada. Prostire se na površini od 102.000 m2. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu  365m.

Usluga:

All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera ( od 21:30 do 00:00 sati- u Glavnom restoranu), snack tokom dana, kasni snack ,, Cold Sandwiches,, od 00:00 do 06:00 sati, vrijeme za čaj, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama. U slučaju bilo kojeg specijalnog zahtjeva za hranu  ( Vegetarijanci, Gluten free i sl.) gosti se trebaju obratiti na  desk-Guest Relations.( Koncept All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz nadoplatu su sva flaširana i uvozna pića, nargila bar, svježi voćni sokovi, usluga u Alexander Baru ( pića, kokice, sladoled, čokolade),  pića u Disko klubu,  usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, internet caffe &wirelles, shuttle service,Konferencijska sala,  limuzina servis, šoping centar, room service. WIFI internet slabije brzine besplatan u javnim dijelovima hotela.

 Plaža: 

Hotel posjeduje privatnu pješčanu plažu dugu  365m koju dijeli sa hotelom Titanic Beach resort.
Na plaži je jedan dio sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je zona sa plitkom vodom (1km-preporučuje se obuća za plažu).
Hotel ima i jetty-ponton sa koga gosti mogu do dijela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri uz karticu. Gubljenje kartice  se naplaćuje.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email