Blog

Crystal Tat Beach 5*

Crystal Tat Beach 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel se nalazi u regiji Belek, udaljen 45 km od centra Antalije i 35 km od aerodrome.

  • Usluga

Ultimate all inclusive – 24 h usluga hrane i pića – doručak, produženi doručak, ručak i večera, dijetalni švedski stol, specijalni dječiji bife, jedinice za pripremu hrane za bebe, vegetarijanski bife, detox bar, Gluten free hljeb i zdravi proizvodi od pšeničnog tijesta, snack restorani tokom dana, sladoled u određenom periodu dana, poslijepodnevni kolači, čaj i kafa, kasnonoćni snack, sva lokalna i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, snack na plaži od 10:00 do 18:00, A la Carte restorani sa prethodnom rezervacijom i jednom tokom boravka (turska i talijanska kuhinja), Cryspy restoran samo za djecu. Koncept ne uključuje: uvozna premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, room service, svježe voćne sokove, Fish a la carte restoran.

  • Sadržaj

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani – turski, riblji, talijanski i roštilj, pool i lobby bar, snack bar i restoran, slastičarna, Beer garden, Disko bar. Posebno se naplaćuje: šoping, frizer, doktor, čuvanje djece, vešeraj

  • Plaža

Hotel ima privatnu pješčanu plažu na kojoj su peškiri, suncobrani i ležaljke besplatni. Paviljoni na plaži se rezervišu i posebno naplaćuju.

  • Sport i zabava

Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, aqua park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stolni tenis, odbojka, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, mini golf. Posebno se naplaćuje: SPA &Wellness centar, rasvjeta na teniskim terenima, oprema za tenis, kuglanje, bilijar i kompjuterske igrice, svi sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana sa profesionalnim timom i specijalni šou programi navečer. Crispy Kids World mini klub za djecu od 04-12 godina tokom dana i mini disko navečer.

https://www.crystalhotels.com.tr/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email