Blog

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*

DELPHIN BE GRAND RESORT 5*

Pregled

Hotel se nalazi u regiji Lara, 15 km od centra grada i 10 km od aerodroma Antalija.

  • Usluga

Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uvečer, dijetalni švedski sto, dječiji švedski sto, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježi voćni sokovi, A’la Carte restorani se mogu koristiti besplatno jednom tokom boravka uz rezervaciju unaprijed, mini bar u sobama se dnevno nadopunjuju. U cijenu nisu uključene: V.S.O.P. konjak, premium viski i lokalna i uvozna specijalna vina, energetska pića i uvozno pivo, cigarete, flaširana pića, room service.

  • Sadržaj

Glavni restoran Sunflower na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed: Sultan (Turska kuhinja), Sakura ( kuhinja Dalekog Istoka), Restoran Rugiano- (talijanska kuhinja), Mermaid restoran (Riblji) , Jaipo (meksička kuhinja), Atlantes (Grčka kuhinja) sa rezervacijom unaprijed, barovi na nekoliko lokacija u hotelskom kompleksu Ikat-meso i vino, White disko bar. Dodatno se naplaćuju doktor, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, čuvanja djece, telefon, faks, internet café i kompjuterske igre, šoping centar. Wi-Fi internet konekcija u lobiju je besplatna.

  • Plaža

Hotelska privatna pjeskovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji su besplatni. Paviljoni na plaži i kraj bazena se dodatno naplaćuju.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazeni (jedan je poluolimpijski) i zatvoreni bazeni, relax bazen ( samo za odrasle), dječiji bazeni, Aqua park sa 9 tobogana za odrasle i 7 tobogana za djecu, Jacuzzi u unutrašnjem bazenu, teniski tereni, stoni tenis, mini fudbal, odbojka na pjesku, fitness centar, pikado, sauna, tursko kupatilo se ne naplaćuju. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, osvjetljenje za teniske terene, časovi tenisa, kozmetički salon, SPA centar, masaže, kuglanje, bilijar, škola ronjenja, Game room. Zabava tokom dana, takmičenja i večernji šou program. Mini klub za djecu od 04-07 godina i Midi klub za djecu od 08-12 godina, specijalni disko za djecu, kino, animacijski šou.

https://www.delphinhotel.com/tr/delphin-be-grand-resort

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email