Blog

DELPHIN DIVA 5*

DELPHIN DIVA 5*

Pregled

Hotel se nalazi u oblasti Lara, 10 km od aerodroma Antalija i 15 km od centra grada.

  • Usluga

Ultra all inclusive-šampanjac dobrodošlice po dolasku, voće i vino u sobi na dan dolaska, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, kolači, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina. Sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvozna pića, A’la Carte restorani koje je potrebno unaprijed rezervisati (samo jednom u sedmici besplatan A’la Carte, naredni se naplaćuju). Dijetalni buffet i dječiji buffe su dostupni u glavnom restoranu. Koncept ne uključuje: Premium uvozna pića , specijalna pića i flaširana vina, room service, daljnje korištenje A’la Carte restorana.

  • Sadržaj

Glavni restoran radi na principu švedskog stola za doručak, ručak i večeru, A’la Carte restorani: Le Kebab ( Turska kuhinja), Blue fish ( Riblji restoran), Pekin restoran (Kineska kuhinja), Margarita ( Meksička kuhinja), Dolce Vita ( Talijanska kuhinja), Teppenyaki (Japanska kuhinja), Dragon ( Suši i Tai kuhinja), mnogi barovi u cijelom hotelskom kompleksu, disko klub. Usluga doktora u hotelu je dostupna, čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, faks, internet café i kompjuterske igrice, rent-A-car, frizer, salon ljepote, šoping centar se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet konekcija u lobiju i sobama je besplatna.

  • Plaža

Plaža: Hotelska privatna plaža šljunkovito-pjeskovita , sa ležaljkama, suncobranima, bazen i peškiri za plažu besplatni. Privatni paviljoni uz predhodnu rezervaciju dodatno se naplaćuju.

  • Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, jedan relax bazen samo za odrasle (Relax bazen je samo za odrasle, djeci ispod 15 godina nije dozvoljen boravak), tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na pijesku su besplatni. Dodatno se naplaćuju teniski tereni sa rasvjetom, sportovi na vodi, Wellness i Spa centar, škola ronjenja, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice. Zabavni program za odrasle tokom dana i večernji šou. Fun Fair i mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i bogatim programom tokom dana i večeri.

  • Napomena

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

https://www.delphinhotel.com/tr/delphin-diva

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email