Blog

DERICI HOTEL 4*

DERICI HOTEL 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Hotel je pozicioniran u samom centru Kušadasija, na obali mora u blizini marine. Izgrađen je 1989. godine, a posljednji put je renoviran 2008. godine. Od aerodroma u Izmiru je udaljen 80 km, a od bodrumskog 120 km. Gradska plaža udaljena je 70 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 5 barova, spoljašnji bazen (ležaljke, suncobrani i peškiri bored bazena su besplatni) unutrašnji bazen, 4 konferencijske sale, WiFi, TV sala, stoni tenis, sauna, teretana, tursko kupatilo, dječiji bazen i igralište.

Plaća se: masaža i tretmani u Spa centru, bilijar, suncobrani i ležaljke na gradskoj plaži i usluga pranja i peglanja veša.

Usluga:
Polupansion

Usljed manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promjeni način služenja hrane. Umjesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

www.dericihotel.com/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email