Blog

Djerba Plaza Thalasso & Spa 4*

Djerba Plaza Thalasso & Spa 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Prostrana pješčana plaža opremljena je ležaljkama, nadstrešnicama od slame i privatnim sjenicama. More je toplo, čisto i sigurno, ulaz u vodu prikladan, spasioci drže red. Na obali se nalazi bar na plaži i mjesto za iznajmljivanje sportske opreme.

Opis:

Ovaj luksuzni hotel s izravnim pristupom moru i vlastitom plažom nalazi se uz golf klub i vodeni park Le Pirate saif. Godine 2014. izvršena je njegova opća rekonstrukcija, a dvije godine kasnije hotelskom kompleksu dodijeljen je certifikat kvalitete međunarodnog turističkog resursa Tripadvisor. Ključni broj sastoji se od 299 modernih prostranih apartmana smještenih u tri snježnobijele zgrade među egzotičnim palmama i azurnim bazenima. Nudi 6 teniskih terena u tlu, igralište, odbojkaško igralište, strelište, bilijar i vodene aktivnosti. U luksuznom wellness centru možete posjetiti finsko kupatilo i hamam, usluge masaže i kozmetologije, niz tretmana opuštanja i pomlađivanja. Obroci su organizirani prema sustavu All Inclusive, dva restorana i kafić/bar nalaze se na teritoriju hotela, postoji prostor za roštilj. Navečer se održavaju diskoteke i aktivnosti u slobodno vrijeme, postoji dječji klub s bazenom, igralištem i zabavnom animacijom za djecu.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email