Blog

Gloria Verde Resort 5*

Gloria Verde Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel je smješten u regiji Belek, na 46 km udaljenosti od Antalije i 38 km od aerodroma.

  • Usluga

All inclusive – usluga na bazi švedskog stola u glavnom restoranu za doručak, ručak i večeru , slastičarna, Vital bar sa svježim voćnim sokovima, A la Carte restorani sa prethodnom rezervacijom od dva dana unaprijed i jednom tokom boravka, sva domaća i standardna uvozna bezalkoholna i alkoholna pića. Dodatno se nadoplaćuje: posebna uvozna pića, luksuzni šampanjac, stari viski, specijalna stara vina, cigare, room service. A la Carte restorani u drugim Gloria hotelima, hrana i piće u Gloria Golf klubu.

  • Sadržaj

Glavni restoran – Mythos na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: La famosa – talijanski restoran, basilika vinoteka i restoran sa francuskom kuhinjom, lobby lounge, snack bar na plaži i na bazenu. Dodatno se naplaćuje: šoping centar, frizer, doktor, čuvanje djece, 24 sata room service, vešeraj i hemijska čistionica, telefon, fax, internet kutak, rent a car. Wi-Fi internet konekcija (low speed), je bespatan u javnim dijelovima i u sobama.

  • Plaža

Hotel je smješten na obali, ima privatnu pješčanu plažu gdje su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni. Privatni paviljoni na plaži se unaprijed rezervišu i posebno naplaćuju.

  • Sport i zabava

Vanjski i unutrašnji bazeni, aqua park, dječiji bazen, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, jacuzzi, teniski tereni. Dodatno se naplaćuje: SPA&Wellness centar, rasvjeta na teniskim terenima, korištenje golf terena, sportovi na vodi, kuglana, bilijar, kompjuterske igrice, sadržaj u Gloria Sport areni. Zabavni programi tokom dana i specijalni večernji program. Uređen Gogi Kids klub za djecu sa dječijim bazenom, igralištem, sobom za igranje i kinom.

https://www.gloria.com.tr/en/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email