Blog

GRAND BELISH BEACH RESORT & SPA 5*

GRAND BELISH BEACH RESORT & SPA 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Hotel je udaljen oko 115 km od aerodroma u Bodrumu, 80 km od aerodroma u Izmiru, nalazi se na 20 km od centra Kušadasija, u regiji Davutlar. Otvoren je 2009. godine, zauzima površinu od 12.500 m², a poslednji put je renoviran 2019. godine.

Plaža:
Sopstvena široka pješčana plaža smještena je ispred hotela. Plaža je dio Long Beach plaže, jedne od najpoznatijih i najlepših plaza Kušadasija. Ležaljke i suncobrani besplatni su za hotelske goste. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran (riblji restoran - besplatno jednom u toku boravka uz rezervaciju), 4 bara, spoljašnji bazen, bazen sa 3 tobogana, dječiji bazen, unutrašnji bazen, prodavnice, WiFi u lobiju, ležaljke i suncobrani kraj bazena, sala za sastanke, mini klub (4-12 godina), mini-disco, dječije igralište, teniski tereni i oprema, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, animacioni program, bilijar, pikado i vaterpolo.

Usluge uz doplatu: frizer, masaže i tretmani u spa centru, usluga pranja i peglanja veša, usluga fotografa, video PC igre, internet kafe, osvjetljenje teniskog terena, pića u disko baru.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.grandbelish.com

Napomena:
Kvalitetan hotel sa odličnim sadržajima na preljepoj pješčanoj plaži. Preporuka je za sve tipove gostiju, posebno za porodice sa djecom. Hotel od plaže odvaja šetalište koje vodi do obližnjeg mesta Guzeldžamli, koje je poznato po predivnim plažama i prirodi.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email