Blog

GRAND BLUE SKY 4*

GRAND BLUE SKY 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Nalazi se 118 km od bodrumskog aerodroma, 75 km od izmirskog aerodroma i 3 km od centra Kušadasija, i smješten je nadomak poznate Ladies Beach u Kušadasiju. Udaljen je 22 km od drevnog grada Efesa. Hotel je posljednji put renoviran 2019. godine. Prostire se na površini od 40.000 m². Hotel poseduje privatnu pješčano-šljunkovitu plažu sa postepenim ulaskom u more, dužine 150 m koja je nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sadržaj:
Od hotelskih sadržaja, gostima su na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (riblji, italijanski i turski – jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 6 barova, 2 spoljašnja bazena, dječiji bazen, dječiji klub (4-12 godina), teniski teren (tokom dana), animacija, fitnes centar, sauna i tursko kupatilo (neophodna rezervacija).

Plaća se: Spa centar – masaže i kozmetički tretmani, sportovi na vodi, osvjetljenje teniskog terena, usluge doktora i usluga pranja i peglanja veša.

Usluga:
Ultra All Inclusive.

Usljed manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promjeni način služenja hrane. Umjesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

www.grandbluesky.com/en

Napomena:
Hotel se nalazi nadomak čuvene pješčane plaže Ladies Beach. Okružen je bujnom vegetacijom. Sobe su svijetle i prostrane, a do hotelske plaže se dolazi stepenicama.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email