Blog

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace 5*

Grand Yazıcı Club Marmaris Palace 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel Grand Yazici otvoren 1992. godine, a renoviran 2018/2019. je smješten u regiji Marmaris, udaljen 6 km od centra Marmarisa i 90 km od aerodroma Dalaman.

  • Usluga

All inclusive: Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar, besplatan sladoled u glavnom restoranu u periodu ručka i večere, lokalna bezalkoholna pića, između 10:00 i 04:00 domaća i uvozna alkoholna pića besplatno. Koncept ne uključuje: premium uvozna pića, kvalitetna vina, svježe cijeđene sokove, pića koja nisu na meniju glavnog restorana, sva pića u mini baru koja nisu standardna dodatno se naplaćuju). U toku doručka u glavnom restoranu se ne služi alkohol. Posebno se plaćaju: invalidska kolica, doktor, frizer, vešeraj, hemijska čistionica, fotograf, šoping cantri, rent a car. Hotel nije animal free – kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak.

  • Sadržaj

A la Carte restorani uz nadoplatu sa prethodnom rezervacijom : turska, azijska, talijanska kuhinja i riblji restoran. Barovi u krugu hotelskog kompleksa, bar na plaži.

  • Plaža

Hotel ima plažu dugu 380 metara, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima i kabinama za presvlačenje. Paviljoni na plaži se rezervišu i posebno plaćaju.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email