Blog

Hilton Bali Resort 4* Nusa Dua

Hilton Bali Resort 4* Nusa Dua

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.843 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim  taksama
  • Nusa Dua: 7 noćiHotel i usluga:
    7 noćenja sa doručkom
  • Ubud: 3 noćiHotel i usluga:
    3 noćenja sa doručkom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 - 10 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Pregled

POLOŽAJ: Na jednoj stijeni, na južnom vrhu poluostrva Nusa Dua, direktno iznad pješčane plaže. Aerodrom: Dennpasar, oko 16 km.

HOTEL Ovaj ekskluzivni kompleks ušuškan je u tropskom vrtu. Centralni dio zauzima veliki bazenski kompleks koji se sastoji iz 4 međusobno povezana bazena i dječijeg bazena sa vodenim toboganom (suncobrani, ležaljke i peškiri uračunati) sa integrisanom pješčanom plažom. Za vaš kulinarski užitak brine se 5 restorana, 1 lobi salon i 1 coffee shop. U „Jungle Camp“ za djecu (4-12 g.) postoji dio za igranje, zid za penjanje, kuće na drvetu i još mnogo toga. Spa (uz doplatu) zaokružuje ponudu. Wi-Fi u zajedničkim prostoriajma besplatan.

SOBE 407. Garden View: oko 48 m², kupatilo/WC, odvojen tuš, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon sa pogledom na vrt. Deluxe Ocean View: oko 48 m², opremljenost kao Garden View, sa pogledom na more. Premium Ocean Front: oko 50 m², opremljenost kao Garden View, sa sofom i smještene u djelu Cliff Tower bliže plaži, sa spektakularnim poglegdom na more.

Executive Ocean View: oko 50 m², opremljenost kao Premium Ocean Front. Uključene Club usluge: Pristup salonu Executive Lounge, u kojem se služi doručak (6-11 h), tokom dana bezalkoholno piće, popodnevni čaj (15- 17 h) i kokteli sa kanapeima (17-19 h). Na raspolaganju je i Club bazen (djeci ispod 12 godina nije dozvoljen ulazak na ovaj bazen).

ISHRANA Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion uračunati ručak ili večera.

SPORT Uračunato: odbojka na plaži, fitnes centar, stoni tenis, bilijar.

Uz doplatu: tenis, snorkeling.

Link: https://www.hilton.com/en/hotels/dpsbahi-hilton-bali-resort/?SEO_id=GMB-APAC-HI-DPSBAHI

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email