Blog

Hotel Aleksandar 4*, RAFAILOVIĆI

Hotel Aleksandar 4*, RAFAILOVIĆI

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

U neposrednoj blizini Turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja nalazi se renovirani hotel Aleksandar.

Lokacija

U neposrednoj blizini Turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja nalazi se renovirani hotel Aleksandar. Idealan je za mirne porodične odmore, kongrese i konferencije manjeg obima. Aleksandar je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smještaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije. Potpuno je renoviran 2017. godine i nakon kompletne adaptacije, predstavlja nešto potpuno novo u turističkoj ponudi Budve.

Odlična geografska pozicija – na 20 metara od gradske plaže i 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada, u kombinaciji sa prirodnim mediteranskim zelenilom, čini hotel Aleksandar pravom oazom za odmor i uživanje.

Hotel Aleksandar je idealan kutak za sve goste koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, odlične uslove za rekreaciju i dobar program animacije.

Hotelski sadržaji

Animacija

Najmlađim gostima na raspolaganju su savremeno opremljene dječije igraonice: u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru. U unutrašenjem prostoru od 150 m2 djeca će se zabaviti u dječjem lavirintu i baby kutku za najmlađe. Za goste hotela ulaz je slobodan. Igraonica na otvorenom nalazi se pored novog bazenskog kompleksa. Animatorski tim će se pobrinuti za cjelodnevni program animacije kako za djecu tako i za odrasle. Za goste u večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, mađionačar show, kao i muzičke večeri sa živom muzikom.

Dodatni sadržaji

  • Parking, koji se doplaćuje 10€ dnevno po vozilu.
  • Besplatni wirless u sobama i na javnim punktovima: recepcija, loby, bazen, igraonica
  • Internet centar na recepciji
  • Masažni i fizioterapeutski centar po povoljnim cijenama za goste hotela
  • Savremeno opremljeni mini wellness centar.

Wellness

Hotel posjeduje savremeno opremljeni mini welness centar, u okviru kojeg se nalaze gym sala, sauna i whirlpool. Gosti hotela imaju posebne pogodnosti u korištenju welness sadržaja.

Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: teretana na otvorenom, aqua aerobik, joga, pilates, fitness, stoni tenis. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su gostima dostupni uz doplatu

Smeštaj

Sve smještajne jedinice hotela su klimatizovane i opremljene kablovskom televizijom, besplatnom bežičnom internet vezom, kupatilom sa fenom. Za porodice su na raspolaganju i porodične sobe (dvije sobe spojene vratima). Veći broj soba je sa balkonom.

Usluga

Noćenje i doručak, polupansion, Ligt All inclusive (doručak i večera švedski sto).

All Inclusive usluga obuhvata doručak, ručak i večeru, uz cjelodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10h do 22h).
Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promjene.

Plaža

Na dvadeset metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža – Slovenska plaža, duga 1600 metara. Hotel posjeduje sopstvenu plažu, na kojoj gosti hotela mogu da koriste dvije ležaljke i suncobran po cijeni 15 eur/ dan

U okviru hotela nalaze se tri otvorena bazena na kojima je korištenje plažnih rekvizita uključeno u cijenu. Bazeni nude mogućnost osvježenja i odmora tokom dana i uživanje u programu animacije.

 

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email