Blog

Hotel Bel Azur Thalasso & Bungalows 4*

Hotel Bel Azur Thalasso & Bungalows 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Hotel se nalazi na 1. obali, gosti odlaze na vlastitu pješčanu plažu izravno iz svojih soba i bungalova. To je pješčana plaža s blagim ulazom, zaposlenici osiguravaju ležaljke, ručnike. Postoje sadržaji, dežurni su spasioci, postoje časovi na vodi i na obali: pogled na vodu, odbojka, bar, plivanje s maskom, potpuno zadovoljstvo.

Opis:

Sve se nalazi u glavnoj zgradi ili bungalovu. Stvoreni su uvjeti za djecu, nisu dopušteni veliki kućni ljubimci. Sobe imaju balkone ili terase, internet, mali hladnjak. Dostupno je kuhalo za vodu sa setom za čaj i kavu. Ona se, poput higijenskih potrepština, svakodnevno obnavlja.

Tu je glavni restoran s punim doručkom, ručkom i večerom. Još jedna funkcionira tijekom glavne sezone, tu su pizzeria, bar na bazenu, bar u predvorju s nargilom, bar na plaži. Osiguran je jednokratni besplatni posjet tematskom restoranu.

Gosti Bel Azura imaju mnogo mogućnosti za sport i zabavu. Postoji animacija i za odrasle i za djecu. Hotel ima jedan od najpoznatijih centara talasoterapije u Tunisu. U sezoni je otvoreni prostor dostupan na otvorenom.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email