Blog

HOTEL MONTE MARE 4* All inclusive, Čanj, Bar

HOTEL MONTE MARE 4* All inclusive, Čanj, Bar

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Monte Mare 4* (ex Hotel Zlatibor) je najnoviji hotel na Crnogorskom primorju (planirano otvaranje 15.05.2023.) smješten u turističkom mjestu Čanj, 14km sjeverno od Bara, 28,5 km od Budve, cca 300km od Sarajeva.

HOTELSKI SADRŽAJI: Recepcija, restoran sa pansionskom i a la carte uslugom, 3 bara (Restaurant bar, Lounge bar i Pool bar), otvoreni bazen za odrasle, otvoreni bazen za djecu, Spa & Wellness centar, dječije igralište, konferencijska sala, besplatno korištenje suncobrana i ležaljki na bazenu i na plaži, besplatan WiFi internet, besplatan parking.

SMJEŠTAJ: Hotel svojim gostima nudi 130 soba i apartmana. Sve sobe su dizajnirane u skladu sa najvišim standardima u hotelijerstvu i odišu modernim i harmoničnim enterijerom. Sobe imaju komforne krevete sa anatomskim dušecima, WiFi internet, individualno kontolisani klima uređaj, flat screen LED HD TV sa besplatnim satelitskim kanalima, telefon sa direktnim biranjem, sef, balkon. Kupatilo sadrži tuš, fen za kosu, papuče i proizvode za ličnu njegu. Superior četverokrevetne sobe imaju 4 ležaja, odnosno francuski ležaj + 2 odvojena ležaja.

USLUGA: All inclusive uključuje: doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola, snack, piće u neograničenim količinama tokom cijelog dana na 3 bara, suncobrane i ležaljke na bazenu, suncobrane i ležaljke na plaži; dječije igralište, dječija igraonica, konferencijska sala, parking, Spa & Wellness centar (tursko kupatilo i sauna; masaže se dodatno plaćaju), WiFi internet u cijelom hotelu.

PLAŽA: Privatna šljunkovita plaža udaljena 200m od hotela. Zbog ljepote šljunka kojom je plaža pokrivena dobila je ime Biserna Obala (Pearl Beach). Biserna obala ili plaža Čanj, jedna je od najljepših na Crnogorskom primorju. Suncobrani i ležaljke na plaži, besplatni su za goste goste.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email