Blog

HOTEL MONTENEGRINA 4*, RAFAILOVIĆI

HOTEL MONTENEGRINA 4*, RAFAILOVIĆI

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

POLOŽAJ: Montenegrina Hotel & SPA 4 * je potpuno novi hotel na Crnogorskom primorju smješten u Rafailovićima, 3km južno od Budve.

HOTELSKI SADRŽAJI: Novoizgrađeni hotel Montenegrina ima 182 sobe i apartmana, recepciju, jedan restoran sa pansionskom i a la carte uslugom, lobby bar, pool bar, Sky bar koji se nalazi na samom vrhu hotela, konferencijski centar opremljen najsavremenijom tehnologijom, poslovni centar, wellness & spa centar sa poluotvorenim bazenom, dječija igraonica, dječije igralište, otvoreni besplatni parking sa 90 mjesta. Ležajke i suncobrani na bazenu uključeni u cijenu.

SMJEŠTAJ: Hotel raspolaže sa economy sobama, superior sobama i superior apartmanima. Sve smještajne jedinice su klimatizirane i imaju SAT/TV, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, ogrtač, papuče, sef i WiFi internet. Economy sobe imaju površinu 20-22m2 i francuski balkon.

USLUGA: All inclusive (doručak, ručak, večera, snack, neograničena konzumacija pića tokom cijelog dana, suncobrani i ležaljke na bazenskom kompleksu, SPA centar (tursko kupatilo i sauna), dječije igralište i igraonica, internet i parking,

PLAŽA: Gradska pješčana plaža udaljena 50m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email