Blog

HOTEL My Blue 5* Nungwi / Zanzibar

HOTEL My Blue 5* Nungwi / Zanzibar

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.734 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim taksama
    7 punih pansiona / All Inclusive
  • Transfer: aerodrom-hotel-aerodrom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

VODIČ - ZANZIBAR

Zanzibar je okružen Indijskim okeanom, nedaleko od istočne obale Afrike, na samo 6 stepeni sjeverno od Ekvatora.Zanzibar je dio države Tanzanije. Vjeruje se da su prije 4.000 godina Zanzibar prvi naselili Bantu crnci pa je tako i dobio ime, jer u prevodu Zanzibar znači - zemlja crnaca. Blizu Zanzibara se nalaze Sejšeli i Mauricijus, a malo dalje na jugu i Madagaskar. Sastoji se od nekoliko ostrva od kojih su najveća Unguja i Pemba. Unguja je veće ostrvo i u svakodnevnom životu svi ga nazivaju Zanzibar i na ovom ostrvu se nalazi i glavni grad Zanzibara - Zanzibar City, nekadašnji poznati hstorijski grad - Stountown (Stone Town).

Pregled

Hotel My Blue se nalazi u Nungwi-ju, na jednoj od najljepših zanzibarskih plaža. Hotel pruža veliki izbor dodatnih aktivnosti i uslova za odmor. Nalazi se na 3 minuta od plaže. Od aerodroma Stone town je udaljen 55 km. Hotel My Blue posjeduje ukupno 87 soba (25 standardnih, 36 deluxe soba, 14 mini suite i 12 soba sa pogledom na okean).

Hotel poseduje bazen, restoran, prodavnicu, besplatan parking, klimu i internet, transfere do i od aerodroma uz doplatu, a od sportskih aktivnosti: ronjenje, pecanje, skijanje na vodi, ronjenje na dah, krstarenja,kao i izleta.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email