Blog

HOTEL PALAS, PETROVAC

HOTEL PALAS, PETROVAC

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel Palas sa četiri zvjezdice smješten je u Petrovcu, malom primorskom naselju koje karakterišu blaga mediteranska klima, prelijepe pješčane plaže, skrivene uvale, kao i gostoljubivi mještani. Sam hotel je smješten u centralnom dijelu naselja, okružen narandžama i maslinama u uvali u Petrovačkom zalivu, sa pogledom na dva ostrva: Katič i Sveta Neđelja.

Znamenitosti ovog malog grada čine ga pogodnim za porodice, starije građane, parove i za sve koji traže idilično okruženje za odmor.

SMJEŠTAJ

Hotel Palas je moderno osmišljen hotel sa klasičnim elementima sa 171 smještajnom jedinicom - 151 soba, 8 porodičnih soba i 4 apartmana (dok 90 soba ima pogled na more). Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću za dodavanje još jednog pomoćnog ležaja, dok brojne terase i velike zelene površine pojačavaju privlačnost ovog modernog hotela.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email