Blog

Hotel Rivijera 4*, PETROVAC

Hotel Rivijera 4*, PETROVAC

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Lokacija

Kao rijetko koji drugi hotel u Crnoj Gori, hotel Rivijera je smješten u ambijentu preljepog parka i zelenila. Pruža jedinstven osjećaj opuštenog i okrepljujućeg odmora. Preporučujemo ga onima koji su željni mira i usporenog tempa kao i porodicama, jer je za djecu obezbjedjeni zabavni park. Nalazi se u blizini plaže, okružen borovom šumom i primorskim rastinjem.

Hotelski sadržaji

Od ugostiteljskih sadržaja hotel raspolaže pansionskim restoranom, barom, a-la carte restoranom. Od ostalih sadržaja izdvajamo tenisko igralište, teren za odbojku – beach valley, stoni tenis kao i otvoreni bazen sa djakuzijem i vlastiti parking koji je obezbedjen 24 časa. U blizini hotela se nalazi i fudbalsko igralište. Za djecu je obezbedjen zabavni park sa svim potrebnim rekvizitima, tobogan, kućica, stolovi, stolice…

Smještaj

Hotel raspolaže economy , standard i superior sobama, junior apartmanima, superior i porodičnim apartmanima. Superior i porodični apartmani imaju svapavaću sobu i dnevni boravak sa sofom koja se razvlači. Sve hotelske jedinice imaju telefon, Wi Fi internet, TV (satelitski i kablovski program), mini–bar, sef, kupatilo sa fenom i terasu.

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža

Gostima hotela su na raspolaganju plaža koja se nalazi u samoj blizini hotela, na udaljenosti oko 100m i plaža Lučice udaljena 300 metara. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email