Blog

Hotel Slovenska Plaža Resort Lux 4*, BUDVA

Hotel Slovenska Plaža Resort Lux 4*, BUDVA

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Lokacija

Resort Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.

Turistički grad je u potpunosti renoviran u prethodnih nekoliko godina. Raspolaže smještajnim jedinicama koje su raspoređene u dvije kategorije 3+ * i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno ljetovanje.

Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mjestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smještaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cvijeća, a tu su i restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label certifikata, certifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Certifikat „Ekolabel“ obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa „Slovenska plaža“, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Sastavljeno je od 10 pojedinačnih vila, obogaćenih prepoznatljivim mediteranskim rastinjem koje su dobile nazive prema posebnim vrstama mediteranskog rastinja – Čempresi, Mirta, Magnolija, Kana, Palma, Kamelija, Limuna, Oleandra, Ruzmarin I Maslina.

 

Hotelski sadržaji

Wellness & Spa

Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima, kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija

Posebna pažnja je namenjena najmlađim gostima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa, djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutak koji je namjenjen najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana. Muzički program je organizovan za posjetioce restorana Pjaca.

Dodatni sadržaji

Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu, prema raspoloživosti. Doplata za sezonu 2023 je 10,00 eur po danu po vozilu. Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi: recepcija, lobby, restorani, bazen, uz doplatu. Dječja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija...

Smještaj

Potpuno adaptirane smještajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvijek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smještajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih cjelina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana. Najveći broj soba ima i balkone. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom: kupatilo sa tušem, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dječji krevetac po potrebi.

Usluga
Restoran nudi raznovrsnu ponudu jela i pića, od domaće i internacionalne kuhinje do specijaliteta sa roštilja i ribe. Restoran ima prostranu salu sa pogledom na more i baštu. Usluga u restoranu je na bazi švedskog stola, što znači da gosti mogu da biraju između više vrsta jela i da se posluže sami. Osnovna usluga je polupansion ( doručak i večera). Gosti hotela, ukoliko to žele mogu doplatiti za uslugu all incluisve. All inclusive usluga se sastoji od doručka, ručka i večere kao i pićima na točenje na odredjenim mjestima u okvoru kompleksa, tokom dana.

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti Slovensku Plažu koja je pješčana i šljunkovita. Nalazi se pored  kompleksa, duž šetališta. Pored same plaže se nalaze restorani, sportski  i razni drugi sadržaji. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email