Blog

Hotel Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*

Hotel Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - MAROKO

Maroko je nevjerojatna zemlja otkrića na sjeverozapadu Afrike, potpuno drugačija od ostalih odredišta za odmor na plaži. Arapska boja prisutna je u svakom elementu arhitekture. Udobna klima, slikovite pješčane plaže, izvrsna usluga i raznovrsne rute za razgledavanje zadovoljit će i najiskusnije putnike.

Pregled

Plaža:

Velika je, čista s dobrom infrastrukturom. Ulaz u vodu je gladak, more toplo i prozirno.

Opis:

Ovaj hotel pogodan je za opuštajući i odmjeren odmor na obali Maroka. Nalazi se na rubu grada u mirnom i tihom području. Najbliži restorani i trgovine udaljeni su 7-10 minuta hoda. Lokalni kontingent su odrasli i bogati ljudi koji cijene udobnost, dobru uslugu i prekrasnu prirodu.

Hotel je obojen u crno -bijelo. Ukrašen je slikama, skulpturama, profinjenim lukovima, orijentalnim dekorom i starinskim namještajem. Sobe su srednje veličine s pogledom na ocean i namještenim balkonima. Opremljeni su snažnom klimom, televizorima širokog ekrana, hladnjacima, mini barovima, besplatnim setovima higijenskih potrepština.

Hotel ima teniski teren, saunu, nekoliko bazena, SPA centar, teretanu, sobu za masažu. Dobar Wi-Fi dostupan je na cijelom teritoriju hotela. Gostima su na raspolaganju mogućnost pranja rublja i sala za konferencije.

Na unutarnjem teritoriju ima mnogo ležaljki, uz centralni bazen nalazi se lounge bar. Hrana je ukusna. Možete računati na svježe proizvode, prekrasan ukras jela, raznovrsnu hranu. Poseban bonus je veliki izbor svježih sokova.

Sažetak: Hotel Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa s privatnom plažom skupo je, lijepo i udobno mjesto za opuštajući odmor.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email