Blog

HOTEL VILE OLIVA 4* All inclusive Petrovac, Budva

HOTEL VILE OLIVA 4* All inclusive Petrovac, Budva

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel Vile Oliva 4* nalazi se na samo 80 metara od plaže u lijepom starom mjestu Petrovac, koje pripada Budvanskoj rivijeri (cca 17km južno od Budve, 20km sjeverno od Bara). Okružen gustom mediteranskom vegetacijom, među 140 stabala drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu koji se sastoji od glavne zgrade i 11 manjih zgrada (vila).

HOTELSKI SADRŽAJI: recepcija, restoran na 2 nivoa sa cca 300 mjesta u glavnoj zgradi, kafeterija, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, spa centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže - uz doplatu), suvenirnica, sala za konferencije, igralište za djecu, bar na bazenu, lounge bar na krovu. Poseban ugođaj za goste čini bazenski kompleks sa bazenom za djecu i šank barom u hladu maslina i mediteranskog bilja. Ležaljke i suncobrani na hotelskim bazenima se ne naplaćuju. Besplatan parking na lokaciji Lučice udaljen cca 500 m od hotela; parking garaža 8,00 EUR/dan.

SMJEŠTAJ: U hotelskom kompleksu koji se sastoji od glavne zgrade i 11 depandansi (vila; prizemlje + 2 sprata) nalazi se ukupno 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex apartmana i 6 superior apartmana. Sve sobe su klimatizirane i imaju LCD SAT TV, mini bar, sef, besplatni WiFi internet i kupatilo sa fenom i proizvodima za ličnu njegu. Standard sobe imaju površinu od 22m2 (mogu biti samo u vilama; francuski ležaj + single krevet ili 3 single kreveta, kupatilo sa kadom).

USLUGA: All inclusive: doručak, ručak, poslijepodnevna užina i večera na bazi švedskog stola. Pića: viski, vodka, rakija loza, gin, amaro, tekila, crveno, bijelo i roze vino, točeno pivo, čaj, voda, gazirani i negazirani sokovi, espresso kafa i cappuccino u neograničenim količinama u restoranu, lobby baru, roof baru i bazenu (u lobby baru od 08h do 23h, od 10h do 18h na pool baru; na roof baru 4h dnevno)

PLAŽA: 80m od hotela Vila Oliva nalazi se čuvena pješčana petrovačka plaža dugačka 600m. Dio plaže, kapaciteta 150 ležaljki rezervisan je za goste hotela (uz doplatu – par ležaljki + suncobran cca 8-10 EUR/dan).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email