Blog

HOTEL VISTA SOL PUNTA CANA 4* – Punta Cana / Dominikana

HOTEL VISTA SOL PUNTA CANA 4* – Punta Cana / Dominikana

Pregled

Hotel Vista Sol Hotel Punta Cana Beach Resort & Spa je sjajan hotel sa all inclusive uslugom u Punta Kani, savršenom mjestu za nezaboravan odmor, jednoj od najpoznatijih destinacija za odmor u Dominikanskoj Republici.

Smješten na istočnoj obali zemlje, na obali čuvene „Plaja Bavaro“, koju je UNESCO izabrao za jednu od 10 najlepših plaža na svijetu, Vista Sol Hotel Punta Cana Beach Resort & Spa odlikuje mirno utočište tirkizne vode, biiele pješčane plaže i širok spektar tropske vegetacije koja se vjetrom kreće u ritmu Merengue i Bachata.

Resort Sol Punta Cana Beach Resort & Spa ima 548 soba. Sobe opremljene da zadovolje sve vaše potrebe i da u potpunosti uživaju u ovoj međunarodno poznatoj destinaciji. Usluga je All Inclusive.

Comfort soba (25m2) - Privatni balkon sa preljepim pogledom na vrt ili bazen, 2 bračna kreveta, klima uređaj, kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon, sat tv, mini bar, aparat za kafu, sef (uz doplatu), Wii-Fi (uz doplatu).

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email