Blog

Hunguest Hotel Sun Resort 3*, HERCEG NOVI

Hunguest Hotel Sun Resort 3*, HERCEG NOVI

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

POLOŽAJ:

Hotelski kompleks dug 400m smješten je uz more i šetalište, okružen bujnom vegetacijom.

HOTELSKI SADRŽAJI:

Hotel posjeduje vlastitu plažu, sportske terene, bazen za odrasle i djecu, WiFi internet, klub za djecu (4-12g), wellness centar, besplatne ležaljke i suncobrane, besplatni parking. Hotelski kompleks ima tri restorana i barove.

SOBE I APARTMANI:

Sve sobe su klimatizirane, neke imaju i balkon. U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Sve sobe nalaze se u 6 različitih zgrada/paviljona:

Primorka: Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 standardnih soba i 4 de luxe sobe (spavaća soba + dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smještaj porodica. Jadranka: U najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 de luxe soba, od kojih se dvije mogu međusobno povezati. Većina soba ima jacuzzi. Sobe su opremljene sistemom kućnog kina sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. Novljanka: U ovom manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more. Lovćen: U ovoj zgradi se nalazi glavni restoran. Paviljon posjeduje 5 de luxe soba velike površine s terasama i pogledom na more. Apartmanske kuće (vile): U 20 potpuno renoviranih kuća, smješteno je ukupno 84 apartmana/soba. Sve smještajne jedinice imaju dnevni boravak (mogućnost pomoćnog ležaja) i spavaće sobe ukupne površine 27 m2. Idealne su za smještaj porodica. Apartmani u prizemlju imaju terasu, a apartmani na spratu balkon. Mimoza: Najnovija zgrada, obnovljena 2008. godine, od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa su 61 moderno opremljene classic sobe sa francuskim balkonima, i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellnessom i jacuzzijem. Jedan dio soba je sa pogledom na baštu ili na grad.

USLUGA: Polupansion, (buffet doručak i večera). Svako veče servira se različiti meni za večeru tako da gosti kompleksa ukoliko borave do 14 noćenja za večeru uvijek imaju različit meni.

PLAŽA: Vlastita betonska plaža s Plavom zastavom (standard čistoće mora i plaže). Ležaljke, suncobrani i peškiri uključeni u cijenu.

NAPOMENA: Boravišna taksa uključena u cijenu. Parking uključen u cijenu.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email