Blog

Hurghada Long Beach Resort 4*

Hurghada Long Beach Resort 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Smješten na obali Crvenoga mora, od aerodroma Hurghada udaljen 14 km i od centra 22km.

  • Usluga

All inclusive – švedski sto za doručak, ručak , večera. Jutarnja, popodnevna i večernja užina, sladoled u određenim vremenskim intervalima. Čaj, kafa i kolaćići od 16.00-17.00h. Barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa od 10:30 do zalaska sunca, Aqua Lounge od 10.30-00.00h, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte restoran – besplatna večera uz predhodnu rezervaciju 3x tokom boravka za min. sedmodnevni boravak u hotelu. ( Koncept All inclusive potražite na recepciji hotela ili u sobama). Koncept ne uključuje: dodatno korištenje A la Carte restorana, sva strana i flaširana pića, Tursku kafu, svježe cijeđene sokove, nargilu , usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj i hemijsku čistionicu, internet i kompjuterske igrice, frizer, fax, telefon, fotograf, šoping centar, mjenjačnica, taxi, room service. WIFI internet konekcija besplatna je samo u dijelu Aqua Lounge-a.

  • Plaža

Hotel ima pješčanu plažu gdje je jedan dio sa koralnim grebenom, a veći dio je zona sa plitkom vodom ( 1km-obavezna je obuća za plažu ). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane kao i dva jacuzzija na plaži.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email