Blog

Hvar [PLACES] Hotel by Valamar (ex. hotel Lavanda) , Otok Hvar

Hvar [PLACES] Hotel by Valamar (ex. hotel Lavanda) , Otok Hvar

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

[PLACES] hotelski koncept za upoznavanje istinskog lokalnog mediteranskog lifestylea i posebitosti najsunčanijeg hrvatskog otoka Hvara.

Hotelska ponuda: [PLACESPOOL] & [PLACESBEACH] mjesta za opušteno druženje uz plavetnilo i live glazbu lokalnih DJ-a i bendova, NOVO U 2022. SUN & SPA – wellness program s potpisom, namijenjen onima koji žele doživjeti Mediteran u obliku opuštajućih masaža ili pak uživati u vanjskoj relax zoni s hidromasažnom kadom;  [PLACESBARS] s vibrantnom atmosferom, glazbom i ponudom autentičnih hvarskih koktela i osvježenja; [PLACESFUN] & [PLACESACTIVE] zabavne i sportske aktivnosti od jutra do sutra. [PLACESPEOPLE] – vaši domaćini u hotelu strastveni su prema svom poslu i znaju sve o Hvaru, a to će rado podijeliti s vama];  [PLACESNATURE] održivo poslujemo, u skladu s eko principima i uz puno poštovanje prema destinaciji [PLACESDIGITAL] – garantiramo super brzi bežični internet za povezivanje sa svijetom, Smart TV sa stream opcijom te digitalnu knjižnicu s Kindle i tablet uređajima. Također nudimo slobodu bezgotovinskog plaćanja narukvicom u čitavom hotelu, beskontaktni check-in i ulazak u sobu te [PLACESAPP] za jedinstveno iskustvo odmora; Wow Wow Pet Friendly holiday – sadržaji za ljubimce dostupni u odabranim sobama (snack, igračka, zdjelica, lokalni vodič za odmor s kućnim ljubimcem) (uz doplatu 25 € dnevno – plaćanje na licu mjesta)

Plaža: šljunčana, s betoniranim sunčalištem, stjenovita, udaljena 50-tak metara, ležaljke i suncobrani uz doplatu

Smještaj: [PLACESROOM] s krevetima top kvalitete, za snove top kvalitete,  klima, telefon, sušilo za kosu  sat TV, balkon

Prehrana:  PLACES FLEXI -POLUPANSION- ponuda koja nudi potpunu slobodu – gratis doručak + ručak ili večera menu. Ukoliko ne stignete na ručak ili večeru, 25€ dnevnog kredita iskoristite u restoranu ili barovima kada god vam to odgovara.[Što ne potrošite taj dan, prebacujete za idući].
DINE AROUND – restorani i barovi u centru Starog Grada  10% popusta (CRAFT BEER & GRILL, GRANO DURO PIZZA & PASTA, KONATA WINE & BITES BAR)

Prijava: od 14 sati / Odjava: do 10 sati

Napomena: za boravke kraće od 3 noći primjenjuju se druge cijene i uvjeti.
Popusti:
BESPLATNO za dijete do 2 godine bez usluge
Turistička pristojba uključena je u cijenu.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email