Blog

Iberostar Bellevue 4* All Inclusive, BEČIĆI

Iberostar Bellevue 4* All Inclusive, BEČIĆI

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Dva kilometra udaljen od ovog jedinstvenog mjesta, na samoj bečićkoj obali, okružen sa 40.000m² bašte, Iberostar Bellevue vam pruža priliku da uživate u ljepoti Crne Gore na obali Jadranskog mora. Hotel ima 4 bazena, od kojih je jedan zagrejani zatvoreni bazen, teniske terene, odbojku na pijesku i fitnes. Nudimo vam beskrajne aktivnosti za mališane u programu Star Camp i mnogo različitih aktivnosti za odrasle i uzivanje u spa centru, gdje mogu uživati u hamamu, masažama i hidromasažnoj kadi. Takođe imate priliku da uživate u gastronomiji naša 2 restorana.

All Inclusive koncept *

Usluga All Inclusive dostupna je u periodu između prijave u hotel (15:00h) i odjave (11:00h). Za obroke i druge usluge u hotelu izvan pomenutog rasporeda, obratite se recepciji (doplaćuje se).

Ponuda hrane i pića*/** Obroci se služe u restoranima u vidu švedskog stola Doručak 07:00-10:00h, ručak 12:30-14:30h i večera 18:30-21:30h All inclusive pića dostupna su na barovima Bezalkoholna pića (sokovi, kafa i čaj) i alkoholna pića (domaća ponuda točenog piva i vina); Alkoholna pića, na all inclusive barovima, se služe do 23h. Pizzeria: Ponuda pića: bezalkoholna (sokovi, kafa, čaj i kokteli) od 10:00h do 24:00h; alkoholna (domaća točena piva, vina i žestoka pića i kokteli) od 10:00h do 23:00h; Kasni doručak: sendviči, peciva i voće od 10:00h do 12:00h; Snack ručak: salate, show cooking, pizze, paste, sendviči, hot-dog, sveže voće, sladoledi, biskviti i palačinke, od 12:00h do 15:30h; Snack: pizze, paste, sveže voće i sladoledi, od 15:30h do 18:30h; Kasna večera: sendviči, peciva i voće od 21:30h do 24:00h. *restorani i barovi su otvoreni u skladu sa popunjenim kapacitetima, u zavisnosti od vremenskih uslova i perioda u sezoni; radno vrijeme pruzanja AI usluga je od 07:00h-24:00h.

Precizne informacije o spisku otvorenih restorana i barova, o radnom vremenu istih, kao i o vremenima Vaših smjena korištenja obroka, daće Vam recepcija, prilikom prijave; **Gosti all inclusive režima imaju 50% snižene cijene na kompletnu ponudu internacionalnih pića na našim ̎cash ̎ barovima: Piano bar, Lobby bar i Beach bar.

Sportske aktivnosti i druge usluge Otvoreni bazeni - ležaljke i suncobrani, zatvoreni bazen sa đakuzijem; Wi-Fi u javnim, otvorenim prostorima hotela; Teniski tereni u period od 10h-15h (potrebna rezervacija; oprema na zahtjev uključena, gratis).

Sve aktivnosti animacijskog tima*: Fit & Fun - Aerobic, Aqua aerobic, Pilates, Body Fit itd., Igre na tablama, časovi plesa i jezika, strelice, odbojka na plaži, vaterpolo, boćanje, teretana. Star Camp i dečije igralište, Mini disko, večernja animacija. *Budite slobodni da se obratite animacijskom timu za detalje, s obzirom da spisak aktivnosti varira od perioda u sezoni i vremenskih prilika.

Sef u sobama je besplatan; Parking (prema raspoloživosti); Dječiji krevetac u sobi (na zahtjev); *U skladu sa mjerama i preporukama Vlade CG i IJZCG, obavezno je korišćenje LZO i poštovanje održavanja distance. Radi sveukupne sigurnosti, postoji mogućnost uvođenja smjena korištenja obroka u restoranu Usluge i objekti Direktan pristup plaži, all inclusive, konzumacija morskih plodova, besplatan Wi-Fi, 2 otvorena bazena, kuhanje uživo, hotel uz more, pješčana i šljunkovita plaža, masaže (doplata), sauna i turska kupatila (doplata), igralište, dječiji bazen, zatvoreni bazen, hidromasažna kada, ležaljke za plažu (uz doplatu), peškiri za bazen (uz depozit), sala za fitnes, sale za sastanke, parking (u zavisnosti od raspoloživosti), tenis, zvezda kamp aktivnosti za djecu program, pilates, časovi plesa, časovi sa instruktorom

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email