Blog

Iberostar Slavija 5*, BEČIĆI

Iberostar Slavija 5*, BEČIĆI

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel Iberostar Slavija 5* se nalazi u blizini historijskog centra crnogorskog grada Budve i Slovenske plaže, a svojim gostima garantuje opuštajući odmor sa partnerom ili porodicom u jedinstvenom okruženju

Lokacija
Hotel Iberostar Slavija 5* se nalazi u blizini istorijskog centra crnogorskog grada Budve i Slovenske plaže, a svojim gostima garantuje opuštajući odmor sa partnerom ili porodicom u jedinstvenom okruženju.Tokom boravka, gosti mogu posjetiti stari grad, i njegove šarmantne, uske ulice, odmoriti se od svakodnevne rutine uz tematske večeri koje u hotelu za goste kreiraju kuhari ili se opustiti u Spa centru ili fitnes centru. U neposrednoj blizini hotela se nalaze svi sadržaji za bogat noćni život.

Hotelski sadržaji

  • SPA i fitnes centar
  • Otvoreni bazen
  • Besplatan bežični internet
  • Besplatan sef
  • Krovni snack Bar Multifunkcionalni prostor za razne događaje
  • Besplatan parking (uz obaveznu rezervaciju)
  • Fitnes centar i spa centar

Gosti hotela se mogu opustiti i u SPA-centru (hamam, sauna, javuzzi, VIP masaža u privatnoj sobi, masaža…) koji je namjenjen isključivo odraslima, uživati u mnogobrojnim tretmanima kako bi odmor učinili još posebnijim ili vježbali u fitnes centru kako bi ostali u formi.

Gastronomija
Otvoreni bife ili a la carte restoran? Ovaj hotel u nudi najbolje iz oba svijeta. Gosti mogu uživati uz čašu vina ili grickalice na krovu, a kada zađe sunce, tematske večeri će zabavljati gosti nakon dana na plaži ili u obilaska starog grada.

Smještaj
Sobe u hotelu Slavija Budva ***** će osigurati ugodan boravak i uživanje. Opremljene su sljedećim sadržajima: satelitskim kanalima, flat-screen TV, klima-uređaj
sef, aparat za kafu/čaj, mini-bar, kupatilom.

Dvokrevetna soba
Dvokrevetne sobe smještene su od prvog do sedmog sprata hotela. Površine su od 29 do 39 m2 s mogućnošću balkona veličine do 12 m2.

Dvokrevetna soba s pogledom na more
Površine su od 30m2-32m2. Sadrže kauč na razvlačenje, potpuno opremljeno kupatilo sa tušem, aparatom za kafu i čajnikom.

Junior suite
Nalaze se od prvog do šestog sprata, nude smještaj za do četiri osobe. Površoine su između 47 m2 i 53 m2, sa tušem i kadom, aparatom za kafu, uređajima za pravljenje čaja.

Superior porodična soba
Sobe se nalaze na prvom i drugom spratu, u neposrednoj blizini svih hotelskih sadržaja. Površine su 69 m2 i imaju kapaciteta do pet osoba, sa tušem i mogućnošću kade, aparatom za kafu i terasom do 14 m2.

Usluga
U hotelu Slavija moguće je koristiti uslugu noćenje/ doručak i polupansion.

Plaža
Budvanska rivijera nudi fine pješčane plaže, neke s pogledom na litice i nude spektakularne poglede na more i poglede na istorijske zgrade u gradu. Na plaži Mogren gosti mogu uživati u čarobnom zalasku sunca, okruženi planinama i zadivljujućim Jadranom. Plažni mobilijar se dodatno plaća.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email