Blog

INFINITY BY YELKEN 5*

INFINITY BY YELKEN 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Vodič - KUŠADASI

Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom djelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali  Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih historijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje historije.

Pregled

Položaj:
Hotel je udaljen 70 km od aerodroma u Izmiru, 95 km od centra Izmira, 3 km od centra Kušadasija i 20 km od drevnog grada Efesa. Počeo je sa radom davne 1964. godine, a posljednji put je renoviran 2019. godine. Zauzima površinu od 15.000 m². Nalazi se na samoj obali mora. Mala pješčana plaža duga 120 m sa postepenim ulaskom u more. Plaža je nagrađena plavom zastavicom. Preostali dio je prekriven drvenom platformom površine 3.000 m². Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 4 a la carte restorana (turski, riblji i italijanski - jednom u toku boravka besplatno; azijski – uz doplatu), 5 barova, infinity bazen, diečiji bazen, unutrašnji bazen, unutrašnji bazen za diecu, akva park (4 bazena i 22 tobogana), WiFi, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, stoni tenis, pikado, bilijar, odbojka na pesku, teniski teren i najam rekvizita za tenis, diskoteka (ulaz), dečiji klub (4-12 godina), igralište, animacija i muzika uživo.
Plaća se: SPA centar (usluge masaže i kozmetičkih tretmana), škola ronjenja, motorni sportovi na vodi, konferencijska sala, usluge lekara, frizera, fotografa, dadilje, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Usluga:
Ultra All Inclusive.

Usljed manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promjeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

www.infinitybyyelken.com

Napomena:
Hotel se nalazi na “Ladies Beach-u”, poznatoj plaži u Kušadasiju. U sklopu hotela se nalazi i ”Magic Aqua World“ akva park sa 22 tobogana i bazenom sa talasima, izgradjen na površini od 6.000 m².

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email