Blog

Justiniano Deluxe Resort 5*

Justiniano Deluxe Resort 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel se nalazi u regiji Okurcalar, udaljen 90 km od aerodroma Antalya i 33 km od Alanye.

  • Smještaj

Hotel ima 105 u jednom bloku (glavna zgrada) i 110 soba u Theodora bloku. Standardne sobe u glavnoj zgradi (28-36m2; jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2 + 1 pomoćni ležaj), Porodične sobe u glavnoj zgradi (45-50m2; dvije spavaće sobe s vratima između, jedno kupatilo, max.4pax). Theodora blok se nalazi sa stražnje strane, a između njih je pješačka staza: standardne sobe (28-36m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2 + 1pax), porodične sobe (45-50m2, dvije spavaće sobe ili duplex, jedna kupaonica,max.4pax). Sve sobe imaju vlastito kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj (radi prema vremenskim uvjetima), telefon, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju jednom sedmično), set za čaj i kafu, sef, TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon.

  • Usluga

Ultra All Inclusive - otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, ponoćna užina, dječiji bife i kutak za bebe (mikrovalna, blender), A'la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju i jednom u boravku, Beach bar od 10.00 – 18.00 sati, sladoled u određenim satima. Sva domaća i uvozna (samo u Lobby baru) alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se plaća: uvozna pića, flaširana pića, svježi voćni sokovi, posluga u sobu.

  • Sadržaj

Glavni restoran sa švedskim stolom, A'la Carte restorani - turski i riblji sa rezervacijom unaprijed i samo jednom u toku boravka od 7 noći. Doktorske usluge, čuvanje djece, frizer, vešeraj, internet kutak, telefon, faks, tržni centar, rent a car se dodatno naplaćuju. WI-FI Internet je besplatan u lobiju.

  • Plaža

Hotelska privatna plaža - šljunčana, s ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni su uz prethodnu rezervaciju i nadoplatu.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, odbojka na plaži, košarka, stolni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna. Uz doplatu: sportovi na vodi, masaža, parna soba, Spa and Beauty centar, bilijar i igraonica. Zabavni programi tokom dana, natjecanja na bazenu i na plaži, večernji show programi, otvoreno kino za djecu. Mini klub za djecu od 04 - 12 godina sa dnevnim boravkom i mini Disco u večernjim satima.

  • Napomena

Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email