Blog

Karmir Resort & Spa 5*

Karmir Resort & Spa 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

Hotel se nalazi u regiji Goynuk, 40km od aerodroma Antalija, 8km do Kemera.

  • Usluga

Ultra all inclusive - 24-h usluga hrane i pića - otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera, kasna užina, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Beach bar od 10.00 - 18.00h. Nije uključeno: vrhunska uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniju, specijalna vina, flaširana vina, svježi voćni sokovi, A'la Carte restorani su uz prethodnu rezervaciju i uz doplatu, posluga u sobu.

  • Sadržaj

Glavni restoran sa otvorenmi švedskim stolom, A'la Carte restoran - Ametist - italijanska kuhinja, Rubi - turska kuhinja, lobby bar, barovi pored bazena i na plaži, turski kafić i disko bar. Doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, rent a car, frizerski salon, tržni centar, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice su uz doplatu. WI-FI pristup internetu u lobiju je besplatan.

  • Plaža

Hotelska privatna plaža, 100m od hotela (između je cesta), šljunak i pijesak, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na bazenu se dodatno naplaćuju.

  • Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, stoni tenis su besplatni. Reflektori za teniske terene, masaža, bilijar, igraonica, vodeni sportovi su uz doplatu. Zabavni programi, takmičenja tokom dana i šou programi uvečer, Mini klub za djecu od 04-17 godina podjeljen u starosne grupe.

https://www.karmirhotel.com/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email