Blog

La Badira – Adult Only 5*

La Badira – Adult Only 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Tunis je poznat po svojim plažama diljem svijeta: čistim, prostranim, pješčanim i šarenim, ne postoji takva osoba na Zemlji koju bi ostavile ravnodušnom. Na jednoj od ovih plaža nalazi se jedan od najboljih hotela u zemlji La Badira ... Vrijedi napomenuti da unatoč plitkoj vodi i prikladnom ulasku u more, idealno za kupanje djece, hotel prima samo odrasle goste.

Opis:

Smješten na jedinstvenom mjestu, moderan hotel La Badira sa svojom privatnom plažom nudi infrastrukturu iznimne kvalitete: oko 130 soba s pogledom na more, posebna jela domaćih kuhara, knjižnicu, fitness centar i izlete, bazene i drugu zabavu kakvu god želite. Gosti u bilo koje vrijeme mogu otići na spa tretmane, manikuru, masažu, jogu, hamam ili solarij. I unutarnji prostor i teritorij koji okružuje hotel odlikuju se povećanom udobnošću i domaćinom: možete čitati u knjižnici uz vatru, popiti koktel u baru La Badira, organizirati čajanku na grijanoj terasi, uživati u aromama jasmina , gorka naranča i druge istočnjačke note bujnog zelenila koje okružuje ljetovalište.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email