Blog

La Sultana Oualidia 5*

La Sultana Oualidia 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - MAROKO

Maroko je nevjerojatna zemlja otkrića na sjeverozapadu Afrike, potpuno drugačija od ostalih odredišta za odmor na plaži. Arapska boja prisutna je u svakom elementu arhitekture. Udobna klima, slikovite pješčane plaže, izvrsna usluga i raznovrsne rute za razgledavanje zadovoljit će i najiskusnije putnike.

Pregled

Plaža:

Pješčana je, ravna, njegovana. Na obali je pristanište. Ulaz u vodu je gladak, ocean je topao i proziran.

Opis:

Hotelska palača s prekrasnom lagunom, bujnim vrtovima, orijentalnim šarmom. Njegove zgrade i interijer ukrašeni su eko materijalima. U unutrašnjosti se nalazi veliki bazen s pogledom na zaljev.

Glavni vrhunac hotela je SPA centar i tursko kupatilo. Nude tretmane protiv starenja, medicinsku i opuštajuću masažu, aromaterapije ...

Hrana je izvrsna. Goste časte svježom ribom, jastozima, nekoliko vrsta mesa, salatama od rakova, orijentalnim slatkišima. Kuhaju europsku, marokansku, vegetarijansku i vegansku hranu. Između ručka i večere poslužuju se kamenice, škampi i druge delicije.

Hotelske sobe uređene su jednostavno, ali ukusno. Odlikuju ih velika veličina, originalni namještaj, orijentalni stil dizajna.

Za goste su organizirani izleti brodom, izleti na skijalište, izleti, ribolov. Hotel ima kemijsko čišćenje, mjenjačnicu, banket salu, nekoliko bazena (uključujući dječje i zatvorene bazene).

Hotel La Sultana Oualidia s privatnom plažom idealna je opcija za ljubitelje opuštajućeg odmora i SPA tretmana.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email