Blog

LABRANDA MARES MARMARIS HOTEL 5*

LABRANDA MARES MARMARIS HOTEL 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

OPIS HOTELA

LOKACIJA: LABRANDA MARES hotel nalazi se na rtu između Marmarisa i Ičmelera, na 7 km od centra Marmarisa, u nizu hotelskih kompleksa koji su prožeti zelenilom i netaknutom prirodom. Aerodrom Dalaman udaljen je 100 km, a bodrumski aerodrom 135 km. Hotel je sa radom počeo 1989. godine i zauzima površinu od 24.000 m2. Posljednji put je renoviran 2017. godine.

SMJEŠTAJ: Hotelski kompleks se sastoji iz dvije četvorospratne glavne zgrade i bungalova. U glavnoj zgradi ima ukupno 282 standardne sobe (površine 26-32 m², za maksimum 3 osobe), od toga 7 soba za osobe sa posebnim potrebama. U bungalovima ima 104 standardne sobe (površine 26-32 m², za maksimum 3 osobe) i 55 dvosobnih porodičnih soba (površine 48-54 m², dvije sobe odvojene vratima, za maksimum 4+1). Sve sobe su klimatizovane (centralni klima uređaj) i imaju balkon ili terasu, satelitsku TV, mini-bar sa vodom, telefon, sef (besplatno) i fen za sušenje kose.

HOTELSKI SADRŽAJI: Glavni restoran, 4 A la carte restorana (italijanski, turski, kineski i riblji – besplatno jednom u toku boravka), 6 barova (jedan se dodatno plaća), 2 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, 2 dječija bazena, 15 konferencijskih sala (kapacitet za 30-800 ljudi), WiFi internet u lobiju (besplatno), teretana, sauna, tursko kupatilo, 2 teniska terena (sintetička podloga), stoni tenis, košarka, pikado, animacije, aerobik, akvabik, pikado, 2 dječija kluba (mini, za uzrast 4-8 godina i midi, za uzrast 8-12 godina), igralište za djecu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru, bilijar, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, škola tenisa, škola ronjenja, sportovi na vodi, usluga pranje i peglanja veša, usluga dadilje, doktor.

USLUGA: All inclusive

PLAŽA: Hotelsku plažu čini platforma dekorisana kamenim pločama, a suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su
besplatni za goste hotela. Bar na plaži je takođe besplatan.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email