Blog

MARTI RESORT

MARTI RESORT

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

OPIS HOTELA
LOKACIJA: MARTI RESORT hotel fantastičnog stila, kojim dominiraju kamen, drvo i kovano gvožđe, smatra se začetnikom luksuza koji je glavna odlika današnjeg turskog turizma. Jedan od prvih hotela na ovoj obali, nastao još davne 1969. godine. Posljednji put je renoviran 2014. godine i zahvata površinu od 31.134 m2. Udaljen je 105 km od aerodroma u Dalamanu, a 140 km od bodrumskog aerodroma.

SMJEŠTAJ: Četiri trospratne zgrade čine hotelsku cjelinu i raspolažu sa ukupno 238 Deluxe soba sa pogledom na kopno ili more (površine 33 m2, za maksimum 3+1 osobu). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, telefon, satelitski TV, mini-bar (voda i mineralna voda – besplatno dnevno punjenje), sef (besplatno), balkon ili terasu. Sobe su prostrane, opremljene u rustičnom stilu, sa namještajem od punog drveta, podom od mermera i laminata, sa pogledom na borovu šumu i prekrasan ičmelerski zaliv.

HOTELSKI SADRŽAJI: Glavni restoran, 3 a la carte restorana (azijski, italijanski, riblji – plaća se rezervacija), 5 barova, 2 velika spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 4 konferencijske sale (kapaciteta za 80-300 ljudi), WiFi interent u lobiju, teretana, sauna, tursko kupatilo, aerobik, akvabik, animacije, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, pikado, dječiji klub (za uzrast 4-11 godina), dječiji bazen, dječiji meni u restoranu, igralište za djecu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, sportovi na vodi, bilijar, video igrice, prodavnice, frizerski salon, škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala, usluga dadilje, doktor.

USLUGA: Polupansion/ Ultra all inclusive

PLAŽA: Nalazi se na prostranoj pješčano-šljunkovitoj plaži u Ičmeleru, nagrađenoj plavom zastavom, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Paviljoni na plaži se naplaćuju po danu.

WEB STRANICA HOTELA:
https://www.marti.com.tr/resort

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email