Blog

Meraki Resort Hurghada – Adults only

Meraki Resort Hurghada – Adults only

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Nalazi se na udaljenosti od 14 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada i 6 km od Marine u Hurghadi.

  • Usluga

All inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večeru, snack tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi i restorani unutar cijelog hotelskog kopleksa ( Lobby bar otvoren 24 sata, do 00.00 sati se ne naplaćuje, od 00-10.00 sati sva pića se naplaćuju izuzev toplih napitaka: kafa, čaj, topla čokolada)-sva pića se serviraju u čašama. A la Carte restorani jednom uz predhodnu rezervaciju putem ekrana koji se nalazi u ofisu Guest Experience. (Koncept All incl potražite u sobama ili na recepciji hotela). Koncept ne uključuje flaširana i uvozna pića, usluge Yazol Shisha Tent bara, Vibe Cluba, usluge doktora, šoping centra, fax, telefon, internet, taxi servis, room service. WIFI internet konekcija slabije brzine besplatna. *svi gosti su dužni preuzeti All Inclusive koncept na recepciji.

  • Plaža

Resort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km. Pogodnosti na ovoj plaži obuhvataju mogućnosti za ronjenje. Pomenuta plaža je jedna od najlepših u ovom dijelu Hurgade. Za goste hotela besplatni su suncobrani, ležaljke i peškiri.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email