Blog

Movenpick Resort & Marine Spa Sousse 5*

Movenpick Resort & Marine Spa Sousse 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

VODIČ - TUNIS

Tunis je živopisna istočna zemlja u sjevernoj Africi. Regija je poznata po svojoj blagoj suptropskoj klimi, izvrsnom izboru odmarališta na plaži, zadivljujućim krajolicima pustinje Sahare i veličanstvenom povijesnom baštinom. Turistička sezona u Tunisu traje od travnja do listopada. Turizam u zemlji dobro je razvijen, pa možete odabrati hotel za svaki ukus i proračun. Jedno od najpopularnijih odredišta je Hammamet s razvijenom modernom infrastrukturom i povijesnim atrakcijama.

Pregled

Plaža:

Fini bijeli pijesak, duboko plavo more, sigurna plitka voda i plitko dno: ova plaža ugodna je za opuštanje odraslih i djece ...

Opis:

Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse ima privatnu plažu na horizontu najprometnijeg grada u Tunisu. Ovo sofisticirano odmaralište, smješteno uz pjenušavu plažu, nudi sve što očekujete od savršenog odmora. Ovdje možete provesti kvalitetan obiteljski odmor, na sreću, na raspolaganju su mu i uslovi na plaži i hotelska infrastruktura. Potonji predstavljaju moderne konferencijske i banketne dvorane, kao i dječje sobe i prostori s barovima i restoranima koji poslužuju remek -djela istočnjačkih jela, domaća vina i druga vješto pripremljena pića. Također, ako na moru iznenada dođe do valova, gosti mogu uživati u kupanju u bazenu sa slanom vodom. Aktivnu razonodu predstavljaju svi vodeni sportovi, odbojka i ping-pong.

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email