Blog

Mulia Resort Nusa Dua, Bali 5*

Mulia Resort Nusa Dua, Bali 5*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Sadržaji

Pogledaj Ponudu i Detalje:

Cijene od 1.843 €

Cijena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa aerodromskim  taksama
  • Nusa Dua: 7 noćiHotel i usluga:
    7 noćenja sa doručkom
  • Ubud: 3 noćiHotel i usluga:
    3 noćenja sa doručkom

Napomena:

Primjeri aranžmana su na bazi 7 - 10 noćenja. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Pregled

POLOŽAJ: Direktno na plaži Nusa Dua. Aerodrom: Denpasar, oko 15 km.

HOTEL Prostran kompleks proteže se na jednom obronku i podjeljen je na 3 dijela. „Mulia Resort“ - glavni dio u kojem se nalaze sobe i suitovi, „The Mulia“ sa ekskluzivnim apartmanima i „Mulia Villas“ sa 108 luksuznih vila. U pogodnosti se ubraja 7 bazena sa odvojenim dječjim bazenom, 6 restorana, barovi, klub i salon, spa (uz doplatu) i klub za djecu. Wi-Fi

745 soba, suiteva i vila – Moderan hotel smješten na Nusa Dua plaži - Smještaj u prostranim sobama ili vilama

Mulia je noviji moderan resort smješten uz Nusa Dua plažu, udaljen je otprilike 15km od aerodroma Denpasar. Resort se sastoji od 3 dijela - Mulia Resort u kojemu su smještene sobe i suitevi, The Mulia s luksuznijim suitevima i Mulia Villas s ukupno 108 vila.

Sobe Mulia Grandeur u Mulia Resortu su veličine od 57m2 uključujući vanjsku površinu, kupaonicu, poseban tuš, WC, sušilo za kosu, kućne ogrtače, papuče, TV, klimu, pristup internetu, mini bar, aparat za čaj i kavu, sef i balkon. Mulia Signature Ocean Court sobe su iste veličine i imaju pogled na more djelimično zaklonjen vegetacijom. The Baron Suite Garden View suitevi veličine su oko 105m2 s vanjskom površinom, smješteni su u The Mulia dijelu hotela i imaju dodatno Jacuzzi i dnevni ležaj za odmor, uslugu butlera, pristup The Loungeu gdje mogu u poslijepodnevnim satim uživati u čaju i koktelima. 1 Bedroom Villa Garden View vile veličine su 505m2 uključujući vanjsku površinu i smještene su u Mulia Villas dijelu hotela i imaju dodatno hidromasažni bazen veličine 4x10m, vanjski paviljon i dnevni boravak.

Gosti mogu uživati uz čak 5 bazena i posebnim bazenom za djecu, 3 restorana, nekoliko barova i lounge barova i noćnom klubu. Djeca se mogu zabaviti uz razne aktivnosti u dječjem klubu dok se roditelji odmaraju u spa centru (masaže i tretmani uz nadoplatu). U cijenu je uključeno korištenje fitness centra.

Pristup internetu je besplatan uz pristup Mulia Privilege Clubu.  Uz rezervaciju noćenja s doručkom uključen je doručak u restoranu The Café. Gostima koji su rezervirali The Baron Suite - Garden View i 1 Bedroom Villa Garden Villa uključen je i doručak u loungeu The Living Room.

Link:  https://www.themulia.com/

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email