Blog

Oba Star Hotel & SPA 4*

Oba Star Hotel & SPA 4*

Vrsta Putovanja

Lokacija

Pregled

  • Položaj

Hotel je smješten u regiji Obagol, 2km od centra Alanje, 125km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

Ukupan broj soba – 213 raspoređenih u četiri bloka. Standardne sobe (22m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, jedno kupatilo, max.2+1pax), economy sobe sa francuskim balkonom (20m2, spavaća sa fancuskim krevetom, jedno kupatilo, francuski balkon, max.2pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, minibar (voda i sokovi po dolasku), sef, satelitsku TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon.

  • Usluga

Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolač i kafa, večera, ponoćna užina i rani doručak, sva lokalna i neka standardna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10:00 do 18:00h sa bezalkoholnim pićima, sladoled u određenom terminu. Dodatno se plaćaju: uvozna pića koja nisu na meniju, svježi voćni sokovi, pakovani sladoled, turska kafa, specijalna vina i kokteli, posluga u sobu.

  • Sadržaj

Glavni restoran u kojem se servira švedski sto, bar u lobiju i snack bar. Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car, trgovine. Wi-Fi internet u lobiju i sobama je besplatan.

  • Plaža

Hotelska plaža udaljena 100m od hotela, pijesak. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Postoji tunel do plaže.

  • Sport i zabava

Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani samo za djecu u dječijem bazenu, fitness room, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: masaža, Wellness, sportovi na vodi. Lagani animacijski program tokom dana i uveče, mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, različiti programi tokom dana i mini disko uveče.

  • Napomena

Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

Kontaktirajte Nas

Slobodno nas kontaktirajte putem obrasca u nastavku ili putem navedenih kontaktnih informacija

Prijaviti se

Dobrodošli u agenciju Trend Travel, vašeg partnera za nezaboravna putovanja širom svijeta. Naša strast je omogućiti vam da istražujete nove destinacije, doživite različite kulture i stvarate uspomene koje će trajati cijeli život.

Adresa

Gazi Husrev-begova br. 46 E, Sarajevo

Kontakt broj

Email